Over mij

Hai! Ik ben Lesley, getrouwd met Alexander en moeder van onze lieve peuter Eva-Norah.

In de zomer van 2017 is Takjes en Twijgjes online gegaan als een winkeltje met gehaakte cadeautjes. Spannend! Want ik vind het allemaal wel leuk, maar zitten anderen er eigenlijk ook op te wachten? Vanaf het moment van openen heb ik altijd wel een opdracht gehad en haakte ik dus rustig voort. Inmiddels zijn we een jaar verder en wordt het steeds leuker.

Haken en Handletteren

Haken was en is nog steeds het belangrijkstge deel van Takjes en Twijgjes. En ik hou ervan! Het mee mogen werken aan een liefdevol cadeau vind ik zo speciaal. Handgemaakte spullen hebben altijd iets bijzonders. De persoonlijke aandacht en tijd die erin zitten zijn haast fysiek voelbaar en dat maakt het cadeau zo waardevol. Het is alleen ook zo arbeidsintensief dat ik wel de behoefte zag om uit te breiden. Op die manier is de winkel min of meer gegroeid tot wat het nu is. Handlettering heeft een belangrijke plaats ingenomen, maar ook het verkopen van andere merken met baby- en kinderspullen én materialen om zelf te haken of te handletteren. Van deze combinatie word ik nu heel gelukkig en niet zeker weten wat de volgende stap zal zijn, werkt ook wel bevrijdend: alles is mogelijk en ik kan niet wachten om het te gaan ontdekken.

De LiefsFabriek

Het afgelopen jaar stond veel in het teken van mijn comfort-zone verlaten. Letterlijk. Mijn eigen huiskamer en Facebookpagina ruilde ik in voor mijn deelname aan de LiefsFabriek. Het was een sprong in het diepe, maar wel in het juiste bad. Want juist door die samenwerking met zoveel creatieve helden (en hun kennis, ervaring en expertise) heb ik stappen gezet waarvan ik anders nu alleen nog maar zou dromen. De LiefsFabriek betekent een heerlijke werkplek, verkopen vanuit een 'echte' winkel en de mogelijkheid om workshops aan te bieden. En als kunstjuf is dat laatste dan wel weer dichtbij mijn wortels ;)